TO NEJ NA VÍKEND: Festival světla „Vary září“, Babí léto pod hradem, porcelánové slavnosti nebo den s Besipem
Město opět rozzáří festival světla VARY°ZÁŘÍ. Foto: MMKV
Co se chystá

Karlovarský kraj - Přinášíme vám výběr těch nejzajímavějších akcí, které nám nadcházející víkend přinese. Můžete se těšit na oblíbený festival „Vary září“, nebo na podzimní porcelánové slavnosti, či na večerní prohlídku Starého města v Ostrově.

Pokud také víte o nějaké další zajímavé akci nebo pořádáte něco zajímavého, podělte se s ostatními a pozvěte je... Dejte nám včas vědět a my akci zařadíme do našeho pravidelného přehedu. Pište na mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

VARY ZÁŘÍ 2018

7. 9. - 8. 9. 2018, 21:00 – 00:00 hod., Karlovy Vary
– V rámci 100 leté historie Československa lidé zažívali nejrůznější pocity zmaru, radosti, nesvobody, strachu. Jedinečná koncepce festivalu kombinující nejzajímavější současné technologie s neopakovatelnou architekturou lázeňského města.
Letošní ročník festivalu by měl v návštěvnících zanechat také pocity, co lidé prožívali v minulosti.
– Více info zde: https://varyzari.karlovyvary.cz/
– Vstupné: zdarma

PODZIMNÍ PORCELÁNOVÉ SLAVNOSTI 2018

7. 9. - 9. 9. 2018, Grandhotel Pupp, Mírové náměstí 2, Karlovy Vary
– Tradiční porcelánové slavnosti se konají v prostorách Grandhotelu Pupp u příležitosti ukončení lázeňské sezony v Karlových Varech. V slavnostním sále je instalována výstava Prostřené stoly s prezentací společnosti Thun 1794 a.s.. Celý víkend je doplněn doprovodnými akcemi pro děti i dospělé - Porcelánová školička a živá hudba. Během slavností lze v prodejních stáncích zakoupit porcelán regionálních značek za akční ceny.
Na podzim jsou Porcelánové slavnosti obohaceny ještě o vystoupení folklorních souborů z celého světa v rámci Karlovarského folklorního festivalu.
– Časy konání: pátek 10:00 – 17:00, sobota 9:00 – 17:00, neděle 10:00 – 15:00 hod.
– Vstupné: zdarma

TY TO ZVLÁDNEŠ – DEN S BESIPEM

8. 9. 2018 od 13:00 – 17:00 hod., Areál Svět záchranářů, Západní 1822, Karlovy Vary
– Zážitková akce se záchranáři plná úkolů, her, soutěží a hlavně skvělých odměn. Tady nesmíš chybět s celou rodinou. V tomto malém městečku se naučíte, jak se zachovat při nehodách, požáru a v jiných krizových situacích, jak si přivolat pomoc a jak reagovat v prvních minutách mimořádné situace.
– Svět záchranářů - to je centrum zdraví a bezpečí pro celou rodinu. Areál tvoří několik specifických budov včetně improvizované nemocnice, policejní služebny nebo hasičské stanice, které jsou vybaveny odpovídající technikou pro věrnou simulaci rizikových situací, včetně interaktivních simulátorů a trenažérů. Součástí areálu je také moderní dopravní hřiště s železničním přejezdem a další venkovní lokality pro simulaci rizik ve venkovním prostředí.
– Vstupné: zdarma

SELSKÉ BOUŘE V OSTROVĚ

7. 9. 2018 od 18:00 – 20:00 hod., Klášterní areál Ostrov, Klášterní 141/D, Ostrov
– Zveme vás na zážitkovou večerní prohlídku Starého města v podání Pouličního divadla Viktora Braunreitera.
Sraz v 18 hod. v klášterním areálu v Ostrově, kostel Zvěstování Panny Marie.
– Vstupné: 80 Kč, děti/důchodci/ZTP 40 Kč, rodinné 150 Kč

BABÍ LÉTO POD HRADEM – CHEB

9. 2018 od 17:00 hod., Sportovně rekreační areál Krajinka, Cheb
– Zveme vás na podzimní festival s bohatým programem: Vojta Kiďák Tomáško, Adéla Jonášová, Schovanky, Vokobere – Vondráček, Kocman, Berka
Fešáci. Festivalem vás provede Johanka Hubičková (Country TV a Praha TV).
Festival je pořádán za finanční podpory města Chebu a Karlovarského kraje.
– Vstupné: 150 Kč, děti do 15 let 75 Kč

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru