Karlovarák naléval nezletilé dívce alkohol, až musela do nemocnice. Policisté řekli, co mu teď hrozí
Reprofoto video, zdroj: FB Městská policie Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V úterý 11. ledna letošního roku měl devětadvacetiletý muž popíjet ve Smetanových sadech v Karlových Varech alkohol. Krátce po 20. hodině měl na lavičce podat láhev alkoholu nezletilé dívce, kterou muž znal a která k němu přišla. Následně se mělo dívce udělat nevolno a z tohoto důvodu přivolal jeden z kolemjdoucích Zdravotnickou záchrannou službu.

Po příjezdu policistů již byla na místě Zdravotnická záchranná služba a také strážnici městské policie. Nezletilá dívka již byla v tu dobu v péči zdravotníků. "Devětadvacetiletý muž se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,98 promile. Orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu se podrobila také nezletilá dívka. Výsledek zkoušky vyšel s pozitivním výsledkem 1,79 promile," sdělil policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Vzhledem k tomu, že nezletilá dívka byla v silně podnapilém stavu, tak byla Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice. "Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili devětadvacetiletému muži z Karlových Varů podezření ze spáchání přečinu podání alkoholu dítěti. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na jeden rok," dodal Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru