V KV Areně vzniklo asistenční centrum pomoci uprchlíkům z Ukrajiny. Očkovací centrum se přesunulo
Foto zdroj: FB Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Očkovací centrum se v KV Areně Karlovy Vary přesunulo z původního místa do prostor po sportovním lékaři. Uvolnilo tak zázemí pro nově vznikající Krajské asistenční centrum pomoci Ukrajině (KACPU), kam budou směřovat ukrajinští obyvatelé prchající před válkou. Očkovací centrum v novém prostoru zahájí činnost od středy 2. března 2022.

„Samozřejmě vnímáme současnou situaci vyvolanou válkou na Ukrajině a vzhledem k tomu, že se zájem o očkování proti COVID-19 snižuje, operativně jsme se domluvili s vedení Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje a se zástupci KV Areny na přesunu očkovacího místa v rámci KV Areny do prostor, kde dříve působil sportovní lékař. Lidé, kteří se budou chtít nechat očkovat, očkovací centrum bez problémů najdou, protože bude vyznačen příchod na očkování i očkovací místo samotné.

Velmi bych chtěl poděkovat městu Karlovy Vary a KV Areně za rychlé řešení, v těchto chvílích se ukazuje, že využití KV Areny je skutečně mnohostranné a multifunkční. Dík patří i Karlovarskému kraji a krajským hasičům za koordinaci očkování a především všem zdravotníkům a pracovníkům očkovacího centra, kteří zajišťují očkování a podílejí se zároveň na přesunu centra,“ uvedl MUDr. Josef März, generální ředitel Karlovarské krajské nemocnice.

Nové umístění očkovacího centra:

KV Arena Karlovy Vary, Západní 1812/73, Karlovy Vary – bývalá ordinace sportovního lékaře – PŘÍCHOD DO OČKOVACÍHO CENTRA OZNAČEN

Provoz od 1. 3. 2022:

Pondělí: 14-18 hod. (Pfizer + Moderna)
Středa: 14-18 hod. (Pfizer + děti 12+)
Pátek: 14-18 hod. (Pfizer + Novavax – termín zahájení očkování touto vakcínou bude upřesněn)

Očkování dětí 12-15 let za přítomnosti pediatra je možné každou středu v čase od 16-18 hodin. Očkují se pouze registrovaní v centrálním rezervačním systému. K očkování dětí se používá vakcína Pfizer.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru