Muž namířil bývalce pistoli k hlavě, chtěl, aby se k němu vrátila
ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmačtyřicetiletého muže ze Sokolova, kterého obvinili ze spáchání zločinu vydírání a přečinů nebezpečného vyhrožování, omezování osobní svobody a nebezpečného pronásledování.

Obviněný muž měl v první polovině roku 2020 v jedné menší obci na Sokolovsku sedět v osobním automobilu značky Volkswagen se svou bývalou sedmadvacetiletou partnerkou. Po konverzaci měl obviněný začít ženě vyhrožovat usmrcením v případě, že s ním opět nebude v partnerském vztahu. Po chvíli měl sedmačtyřicetiletý muž vzít na zadní sedačce položenou střelnou zbraň a přiložit ji k hlavě své bývalé partnerky. Opět jí mě začít vyhrožovat a požadovat po ní, aby se k němu vrátila. S tím žena následně ze strachu o svůj život a zdraví souhlasila.

O několik měsíců později se měla situace opakovat. V jiné obci na Sokolovsku měl sedmačtyřicetiletý muž přijít za svou bývalou partnerkou a znovu po ní měl požadovat, aby se k němu vrátila. Žena to měla odmítat a muž měl na to zareagovat tak, že jí měl začít vulgárně urážet a přitom jí vyhrožovat fyzickým napadením. Po chvíli jí měl rukama uchopit za hlavu a tím se snažit zamezit tomu, aby z místa odešla. Následně měl muž svého jednání zanechat.

V případě prokázání viny hrozí muži, který je v současné době ve výkonu trestu odnětí svobody za jinou trestnou činnost, trest odnětí svobody až na osm let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru