AKTUÁLNĚ: Desítky policistů a hasičů v akci. Pátrání po pohřešovaném muži z Karlovarska pokračuje
Foto zdroj: HZS Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarsko - Sedmdesát policistů a hasičů se zapojilo do pátrací akce po pohřešovaném muži, který byl naposledy viděný v Kyselce na Karlovarsku.

Muž měl v úterý 29. března v devět hodin ráno odejít z místa bydliště a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Mobilní telefon zanechal pohřešovaný muž v místě bydliště. Pohřešování muže oznámil jeho bratr. Na sobě má mít modré šusťákové kalhoty, černou mikinu a modrou vestu. Muž se měl údajně dozvědět od lékaře špatnou zprávu o svém zdravotním stavu a zřejmě ji neunesl. 

"V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uvedl policejní mluvčí jan Bílek.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru