FOTO: V tomto Coopu úplně zapomněli na úklid ve skladu. Měli tam mrtvé hlodavce
Foto: SZPI
Karlovy Vary

Toužim - Ve skladu prodejny potravin na Karlovarsku se vyskytovali mrtví hlodavci, zjistila Potravinářská inspekce. Sklad uzavřeli.

Státní zemědělská a potravinářská inspekce provedla úřední kontrolu v maloobchodní prodejně potravin COOP Jednota v Toužimi. Naši inspektoři ve skladu provozovny zjistili výskyt myšího trusu a uhynulých hlodavců. S ohledem na tato zjištění provozovateli uložili částečný zákaz užívání prostor vztahující se na sklad potravin.

Inspektoři zjistili přítomnost uhynulých hlodavců a výskyt myšího trusu ve skladových prostorách prodejny. Mezi zjištěné nedostatky patřil také výrazně zanedbaný úklid. Došlo k uzavření pouze skladových prostor, nikoliv provozovny jako celku.

edeniky 2308

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru