OBRAZEM: Po čelním střetu aut museli hasiči vyprošťovat oba řidiče, silnice byla čtyři hodiny neprůjezdná
Foto zdroj: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - Dvě osobní auta se v pátek po osmé hodině ráno čelně srazila na silnici I/20 u Bečova nad Teplou. V obou vozidlech po srážce zůstali zaklíněni řidiči.

Přivolaní hasiči museli na vyproštění obou osob použít hydraulické nástroje. Kvůli velké deformaci obou vozidel bylo vyprošťování komplikované. Na žádost lékaře záchranné služby bylo připraveno místo pro přistání záchranářského vrtulníku, ten byl nakonec kvůli špatným letovým podmínkám odvolaný. Po vyproštění si oba řidiče převzala záchranné služba.

Hasiči na místě provedli protipožární zabezpečení a také úklid vozovky po úniku provozních kapalin. Po vyšetření nehody ze strany policie pomohli hasiči na naložením aut na odtahovou službu. Provoz na silnici byl v místě nehody zcela uzavřený, krátce před polednem bylo možné provoz opět obnovit.

foto

0104vary

0104vary2

0104vary4

0104vary5

0104vary6

0104vary7

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru