Mladík (21) doma napadl těhotnou přítelkyni. Zbil ji a řízl nožem!
ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání teprve jednadvacetiletého mladíka, kterého obvinili ze spáchání zločinu vydírání a přečinů výtržnictví a nebezpečného vyhrožování.

V polovině listopadu minulého roku měl obviněný mladík ve večerních hodinách začít vulgárně nadávat a následně i vyhrožovat své těhotné třiadvacetileté družce, se kterou pobýval v bytě své jednačtyřicetileté matky. "Po konverzaci jí měl uchopit pod krkem a přitom jí znovu vyhrožovat usmrcením. Následně jí měl několikrát rukou udeřit do oblasti hlavy. Po chvíli měl jednadvacetiletý mladík vytáhnout z kapsy příborový nůž a tím jí říznout do ruky. Dalšímu jednání zabránila policejní hlídka, kterou přivolala matka obviněného muže," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

O den později si měl obviněný muž přijít do bytové jednotky pro své osobní věci. Třiadvacetiletá žena ho ovšem do bytu ze strachu o svůj život a zdraví nepustila. Muž jí měl začít pod oknem bytu vulgárně nadávat a vyhrožovat. Po několika minutách měla třiadvacetiletá žena z bytu utéct a vše oznámit na policii.

"V případě prokázání viny hrozí jednadvacetiletému mladíkovi, který již byl v minulosti pravomocně odsouzen za výtržnictví, trest odnětí svobody až na osm let," dodal Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru