Strážníky kdosi upozornil na černou skládku v Bohaticích, na místo nakonec volali i cizineckou policii
Foto zdroj: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pondělí po čtvrté hodině odpoledne vyjeli strážníci do Bohatic prověřit oznámení o založení černé skládky. Pro strážníky nic nového ani neobvyklého, v loňském roce strážníci díky své místní a osobní znalosti zaevidovali přes 200 skládek včetně nebezpečného odpadu.

Pozadu nejsou ani jejich kolegové ze stálé služby, kteří přes 30 případů „přihráli“ hlídkám v terénu pomocí kamer. Tato městská část však patří mezi ty „čistější.“ Opakem je Stará Role a Obchodně správní území, tyto městské části v nedovoleném odložení odpadu odsadily pomyslné první příčky.

Hlídka po příjezdu na místo spatřila na travnatém pozemku stojící vozidlo, u kterého se pohyboval muž se ženou. Dvojice strážníkům řekla, že byla s vozidlem v nedaleké stanici STK, proto si zde své věci ,,odložila.“ Jakmile auto úspěšně prošlo kontrolou, naložila je zpět do auta. Kdo by řekl, že byl případ vyřešen, toho strážníci zklamou.

Občané Moldávie totiž byli na území Evropské unie neoprávněně, neboť tu pobývali déle, než je dovoleno osobám mimo EU. A tak bylo zapotřebí přivolat na místo Cizineckou policii, která si záležitost převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru