Řidič se při projíždění zatáčkou neudržel na silnici a naboural. Na mol opilý zvládl ujet
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Za volant osobního automobilu značky Audi měl usednout pod vlivem alkoholu osmatřicetiletý muž z Horního Slavkova.

Ve čtvrtek 24. února letošního roku měl krátce před 20. hodinou v Horním Slavkově po projetí pravotočivé zatáčky přejet do protisměru, poté na travnatý pás a následně narazit levou přední částí vozidla do sloupu veřejného osvětlení a dopravní značky. Z místa dopravní nehody měl následně odjet, aniž by si splnil povinnosti účastníka dopravní nehody.

Policisté osmatřicetiletého řidiče velice rychle vypátrali. Po výzvě se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,04 promile. Z tohoto důvodu byl muži zadržen řidičský průkaz a následně byl převezen k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu.

Škoda na vozidle, sloupu veřejného osvětlení a dopravní značce byla předběžně odhadnuta na 40 tisíc korun.

Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu muži sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru