Policisté kontrovali hřiště a pískoviště pomocí detektoru kovů, chtějí bezpečí pro děti
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Policisté z obvodního oddělení Františkovy Lázně provedli v pátek 8. dubna letošního roku kontrolu dětských hřišť.

Dvojice policistů společně s městským strážníkem za pomocí detektoru kovů zkontrolovala pět multifunkčních hřišť ve Františkových Lázních. Během kontroly policisté neobjevili žádný nebezpečný předmět. Nalezeno bylo pouze několik mincí, víček či řada dalších drobných předmětů.

"Cílem této preventivní akce bylo zabránit tomu, aby byly děti ohroženy během hraní si na hřištích například odloženou injekční stříkačkou nebo jinými nebezpečnými předměty. Policisté z obvodního oddělení ve Františkových Lázních budou v podobných akcích zaměřených na bezpečnost obyvatel i nadále pokračovat," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru