OBRAZEM: Chatu v osadě na Karlovarsku zachvátily plameny, zachránit už nešla
Foto zdroj: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - Požár chaty v osadě Luhov u Toužimi byl v pondělí odpoledne viditelný na velkou vzdálenost. Operační středisko na místo požáru vyslalo čtyři jednotky hasičů.

Další oznamovatelé volající na tísňovou linku uvedli, že oheň se šíří na okolní pozemky a ohrožuje další chaty, vyhlášen tak byl druhý stupeň požárního poplachu a na místo vyslalo operační středisko další dvě jednotky hasičů. První jednotka na místě potvrdila, že se jedná o požár jedné chaty. V době příjezdu hasičů na místo byla chata již celá v plamenech.

Hasiči se současně s likvidací požáru zaměřili na ochranu okolí. Další chaty se tak podařilo před plameny ochránit. V hořící chatě hasiči po uhašení plamenů důkladným průzkumem vyloučili, že by se uvnitř někdo nacházel. Zásah trval hodinu a půl, příčina požáru je v šetření, škoda způsobená požárem je předběžně odhadnuta na jeden milion korun.

foto

0305chata

0305chata2

0305chata3

0305chata4

0305chata5

0305chata7

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru