Mladíka čekalo po návratu domů divné překvapení. Na gauči spal cizí muž!
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednatřicetileté ženy a šestatřicetiletého muže, které obvinili ze spáchání přečinu porušování domovní svobody.

Na začátku února letošního roku měla dvojice v dopoledních vstoupit do panelového domu v Aši. Následně měli bez souhlasu majitele vniknout do prázdné bytové jednotky a v té spolu setrvat. "Po několika hodinách měla dvojice z bytu odejít. Obviněný šestatřicetiletý muž se ovšem ještě tentýž den do bytu vrátil. Následně ho měl spícího na gauči objevit dvacetiletý mladík, který má byt pronajatý společně se svou přítelkyní. Muže měl vzbudit a přivolat policejní hlídku," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

V případě prokázání viny hrozí dvojici trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru