Muž si chodil krást naftu ze zaparkovaných nákladních aut poblíž Ostrova. Z nádrží odčerpal stovky litrů
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Ostrov - Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže třicetiletému cizinci.

Ten měl od konce března do začátku dubna letošního roku, respektive v pouhých deseti dnech, hned ve čtyřech případech odcizit motorovou naftu z nákladních vozidel zaparkovaných poblíž Ostrova.

Vždy měl přistoupit k zaparkovanému nákladnímu automobilu, strhnout zabezpečení uzamčených víček a do svých kanystrů odčerpat motorovou naftu. Ve čtyřech případech měl odcizit přes 500 litrů pohonných hmot, které měl následně použít pro svou potřebu.

"Tímto svým jednáním měl způsobit celkovou škodu přibližně 23 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí cizinci trest odnětí svobody až na dva roky," sdělil mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru