Žena z Karlových Varů podváděla a okrádala muže, může jít na tři roky do vězení
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání místní pětadvacetileté ženy, kterou obvinili ze spáchání přečinů krádeže a podvodu.

Obviněná žena měla na konci března letošního roku požádat na ulici v Karlových Varech sedmatřicetiletého muže trpícího poruchou autistického spektra o finanční prostředky na nákup pohonným hmot. Muž ženě peníze poskytl a poté spolu odešli do bytu, který obývá společně se svou matkou.

Následující den měla žena po muži požadovat, aby jí zapůjčil osobní automobil, což učinil, a poté společně s dalším mužem odjeli do sousedního Německa nakupovat. V Německu měl muž za ženu v několika případech platit její nákup a zároveň jí poskytnout i peníze v hotovosti. Muž chtěl následně část zbylých peněz vrátit, což ale žena odmítla a peníze si ponechala pro svou potřebu.

Ve druhé polovině dubna měla žena sedmatřicetiletého muže kontaktovat s tím, že potřebuje na toaletu a převléct se. Muž ženu pustil do bytu a poté do ložnice, kde se žena měla převlékat. Žena měla v ložnici prohledat skříně a následně z nich odcizit šperkovnici s náušnicemi, prsteny, různými mincemi či řetízkem.

"Tímto svým jednáním měla žena, která již byla v minulosti za krádeže pravomocně odsouzena, způsobit celkovou škodu přibližně 230 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody až na tři roky," uvedl mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru