OBRAZEM: Nehody, požáry, záchrana lidí v nesnázích. To byl víkend hasičů v Karlovarském kraji
Foto zdroj: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Deset požárů, dvě dopravní nehody, dvakrát záchrana osob a další tři desítky událostí. To je bilance víkendových výjezdů hasičů v kraji.

V Sokolově vyjíždělo pět jednotek hasičů k hlášenému požáru bytu v sedmipatrovém domě, nakonec se jednalo o zahoření květináče na balkoně a oheň se do bytu nerozšířil. "Jen o chvíli později hasiči vyjížděli k požáru podkroví v Oloví, také zde se podařilo zbytek domu uchránit. Dvakrát pak hasiči likvidovali požár osobního auta, čtyřikrát požár travního či lesního porostu," uvádějí k zásahům hasiči z Karlovarského kraje na svém facebooku. 

Více o víkendových výjezdech v přehledu zásahů naleznete zde: https://www.hzscr.cz/clanek/vikend-6-az-8-kvetna-2022.aspx

foto

0905hasici

0905hasici2

0905hasici3

0905hasici4

0905hasici5

0905hasici6

0905hasici7

0905hasici8

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru