Na přechodu v Karlových Varech došlo ke střetu stavebního stroje se seniorem
Dopravní nehoda v Karlových Varech. Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pondělí 9. května došlo krátce po půl deváté ráno v Karlových Varech k dopravní nehodě mezi stavebním strojem značky Volvo a chodcem.

K té mělo dojít tak, že sedmadvacetiletý řidič stavebního stroje jel po Varšavské ulici směrem k ulici Bulharské. Na křižovatce ulic Jugoslávská a Horova měl vstoupit na přechod pro chodce osmaosmdesátiletý muž. Poté mělo na přechodu pro chodce dojít ke střetu mezi stavebním strojem a chodcem.

Při dopravní nehodě utrpěl chodec naštěstí pouze lehké zranění, se kterým byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou k ošetření do nemocnice. "Policisté u řidiče i chodce provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů," uvádí mluvčí policistů Jan Bílek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru