OPRAVDU SE STALO: Po muži hodil lavičku, netrefil ho a poničil výlohu restaurace
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolov - Na konci dubna letošního roku mělo krátce po 19. hodině dojít před restauračním zařízením v Sokolově ke slovní rozepři mezi devětatřicetiletým mužem a sedmačtyřicetiletý mužem.

Po krátké hádce měl starší z dvojice mužů vzít zahradní lavičku a hodit jí po devětatřicetiletém muži. Toho ovšem netrefil a lavička poničila skleněnou výplň okna restaurace. Poté měl sedmačtyřicetiletý muž ve svém útoku pokračovat a devětatřicetiletého muže měl několikrát udeřit pěstí do obličeje. Dalšímu útoku zabránili návštěvníci restauračního zařízení.

Po příjezdu policejní hlídky se oba muži podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. U sedmačtyřicetiletého muže vyšla zkouška s negativním výsledkem. U devětatřicetiletého muže vyšla zkouška s pozitivním výsledkem 1,86 promile.

Sedmačtyřicetiletému muži sdělili policisté z obvodního oddělení Sokolov – město podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. V případě prokázání viny hrozí muži, který již byl v minulosti za výtržnictví pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru