FOTO: Řidič škodovky za jízdy ladil rádio, přehlédnul práce na silnici
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ve středu 11. května letošního roku krátce před půl druhou odpolední došlo na silnici I/6 k dopravní nehodě jednoho osobního vozidla.

K té mělo dojít tak, že šestadvacetiletý řidič osobního vozidla značky Škoda jedoucí po průtahu městem Karlovy Vary silnice č. I/6 ve směru z Karlových Varů do Sokolova se zřejmě plně nevěnoval řízení, kdy měl za jízdy zřejmě nastavovat rádio a přehlédnout práce na silnici. Při tom měl narazit do zadní části odstaveného přípojného vozidla s dopravním značením přikázaný směr objíždění vlevo.

Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. "Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na 60 tisíc korun. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů," uvedl mluvčí policistů Jan Bílek.

foto

1305nehodavary

1305nehodavary3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru