OBRAZEM: Inspekce uzavřela restauraci na Karlovarsku, kuchyně byla zaplavená myšími bobky
Foto zdroj: SZPI
Karlovy Vary

Potůčky - Státní zemědělská a potravinářská inspekce (dále jen SZPI) provedla úřední kontrolu v provozovně společného stravování Restaurant Breintenbach, která sídlí na adrese Potůčky 36.

Inspektoři uvnitř restauračního zařízení zjistili výskyt trusu hlodavců, a to konkrétně v umývárně nádobí, v kuchyni (podél stěn) či v chodbě vedoucí do skladu. S ohledem na tuto skutečnost nebylo možné vyloučit kontaminaci skladovaných potravin a z nich připravovaných pokrmů, a to v souvislosti s možnými negativními dopady na zdraví spotřebitelů. S ohledem na tato zjištění provozovateli uložili úplný zákaz užívání prostor.

V době vydání článku už mohla být restaurace po úklidu znovu otevřena.

Foto

1305restaurace

1305restaurace2

1305restaurace3

1305restaurace4

1305restaurace6

1305restaurace7

1305restaurace8

1305restaurace9

1305restaurace10

1305restaurace11

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru