AKTUÁLNĚ: Vězeň na útěku! Zmizel z nehlídaného pracoviště u Karlových Varů
Hledaný muž. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští policisté v současné době pátrají po 45letém vězni, který dnes 13. května 2022 krátce před půl jednou odpolední odešel z nestřeženého pracoviště v Otovicích u Karlových Varů.

Hledaný muž je 180 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči, šedé strniště a prošedivělé nakrátko střižené vlasy. Na levé paži má tetování. Na sobě by měl mít červeno-bílou kšiltovku, černé montérky, šedé triko a pracovní obuv. Hledaný muž by neměl být nebezpečný, ve výkonu trestu odnětí svobody je za zanedbání povinné výživy. Více informací k hledanému vězni ZDE. (V případě, že odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

"V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uvádí mluvčí policistů Kateřina Pešková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru