Rozjařené ženy se v Karlových Varech pokusily napadnout strážníky! Museli je zpacifikovat
Foto zdroj: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ve čtvrtek po desáté hodině večer bylo ve Svahové ulici poměrně rušno. Noční klid zde podle oznamovatele narušovala skupinka hlučných osob, která kopala do popelnic a hádala se mezi sebou.

Po příjezdu na místo hlídka všechny zúčastněné vyzvala, aby se ztišili a nenarušovali noční klid. Část skupinky nelenila a odjela taxislužbou domů, tu zbývající část se však uklidnit nepodařilo. Dvě ženy, zjevně pod vlivem alkoholu, které strážníci několikrát vyzvali, aby se ztišily a přestaly křičet, ve svém jednání pokračovaly. Následné vulgární nadávky a pokus o napadení strážníků, byl pomyslnou poslední kapkou, obě ženy proto byly za pomocí hmatů a chvatů svedeny na zem.

Tato varianta řešení situace byla účinná, „něžné“ pohlaví se uklidnilo a po zjištění potřebných údajů se ženy i zbytek skupinky odebral do svých domovů. Strážníci celou záležitost postupují odboru magistrátu města k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru