Karlovarsko - U dopravní nehody traktoru zasahovaly v pondělí dopoledne čtyři jednotky hasičů. Nehoda se stala v obci Valeč. Traktor se převrátil na bok i s nádrží na hnojivo.

Po nehodě z nádrže vyteklo 3600 litrů dusičnanu amonného. Hasiči použili sorbenty na zachycení uniklé látky, společně s pracovníky odboru životního prostřední, vodoprávního úřadu, vodáren a kanalizací a správci Povodí Ohře řešili únik dusičnanu do kanalizace. "Záchyt a odčerpání kontaminované vody byl po dohodě proveden v místní čistírně odpadních vod. Nehoda se obešla bez zranění, převrácený stroj poškodil část rodinného domu," uvádějí k zásahu hasiči z Karlovarského kraje.

foto

1705valec2

1705valec4

1705valec

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru