Řidič nezvládl zastavit motorku, převrátil se s ní na bok a skončil v nemocnici
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - V pátek 13. května měl pětačtyřicetiletý muž z Chodova řídit motocykl značky Yamaha. Krátce před 20. hodinou měl jet v Chodově po účelové komunikaci vedoucí kolem rybníka, následně se měl snažit zastavit, ovšem přitom zřejmě nezvládl řízení a s motocyklem spadl na pravý bok.

Po příjezdu policejní hlídky se muž podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,08 promile. Motocykl, na kterém jel, byl navíc bez registračních značek a policisté lustrací zjistili, že je motocykl v evidencích veden jako trvale vyřazený.

"Po dopravní nehodě byl pětačtyřicetiletý muž převezen se svým zraněním do nemocnice, kde byl ošetřen a následně také hospitalizován. Zároveň se podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru