Žena na karlovarském nádraží upadla na zem a zůstala ležet, začal boj o záchranu jejího života
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V minulém týdnu při dopolední kontrole dolního nádraží si asistent prevence kriminality všiml postarší ženy, která upadla na zem a zůstala bezvládně ležet. Přispěchal na pomoc, a jakmile zjistil, že nedýchá, okamžitě zahájil nepřímou srdeční masáž.

Jedna z přihlížejících přes mobilní telefon kontaktovala záchrannou službu, která na místo vyslala jednotku hasičů s přístrojem AED. Možná se ptáte proč? Odpověď je jednoduchá, v danou chvíli byla nejblíž. Po několikaminutové resuscitaci si od asistenta prevence kriminality ženu převzali hasiči, kteří pokračovali v záchraně života až do příjezdu rychlé záchranné služby.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru