Muž v Ostrově vykopl ženě dveře od bytu a pak ji zbil
ilustrační foto
Karlovy Vary

Ostrov - Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody pětadvacetiletému muži z Karlovarska.

Pětadvacetiletý muž měl ve druhé polovině června letošního roku v Ostrově na Karlovarsku navštívit svou šestadvacetiletou známou v jejím bytě. "Poté mezi nimi mělo dojít k slovní rozepři, po které měl muž byt opustit. Po chvíli se měl ale k uzamčeným dveřím bytu vrátit a začít ženu vulgárně urážet. Poté měl dveře vykopnout a do bytu neoprávněně vniknout. V bytě měl následně ženu fyzicky napadnout, a to několika údery pěstí do oblasti hlavy. Z bytu měl po útoku odejít," uvádí mluvčí policistů Jan Bílek.

Svým jednáním způsobil škodu přibližně 4 tisíce korun. V případě prokázání viny hrozí pětadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru