Střední logistická škola uspořádala zahradní slavnost - komunitně osvětové setkání
Foto zdroj: www.logistickaskola.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V zámeckém parku Střední školy logistické v Dalovicích se uskutečnil den plný zábavy. Žáci, absolventi, rodiče, učitelé a přátelé školy prožili slunečné odpoledne plné příjemných zážitků včetně diskuse o další spolupráci mezi školou, obcí a sociálními partnery.

​Žáci předvedli svoji podnikavost v nejrůznějších oblastech a návštěvníci jednotlivých stánků a stanovišť tak rozhodně měli z čeho vybírat. V nabídce nechyběly projížďky na koni, stezky plné úkolů, různé kvízy, spousta pochutin, ruční výrobky a sportovní disciplíny. V rámci akce vystoupili také vyučující a žáci třídy 3. Z se svým hudebním číslem.

Žáci školy si připravili prodejní stánky a v široké prodejní nabídce bylo možné ochutnat mnoho skvělých pochutin. Zahradní slavnost ale nebyla jen zábavou, nesla se také v duchu soutěží, jednou z disciplín byla soutěž v prodejních dovednostech, dále v komunikaci a též klání o nejzajímavější stánek. Žáci tak měli možnost uplatnit znalosti ze školy v praxi.

Učitelé i žáci Střední logistické školy Dalovice se již nyní těší na další setkání, které na sebe nenechá dlouho čekat. Příští rok totiž škola oslaví 65. výročí svého vzniku, a to už je důvod k oslavě a dalším milým setkáním.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru