Policisté intenzivně pátrají po čtyřiasedmdesátileté ženě! Prosí veřejnost o pomoc
Pohřešovaná žena. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Sokolovští policisté pátrají po pohřešované čtyřiasedmdesátileté ženě, která je přibližně 160 cm vysoké štíhlé postavy, má červené vlasy dlouhé po ramena a hnědé oči. Na čele má mateřské znaménko a nosí dioptrické brýle.

Pohřešování ženy oznámila její dcera, která uvedla, že svou matku viděla naposledy v pondělí 27. června letošního roku ve dvanáct hodin. Do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Mobilní telefon u sebe nemá. Žena je zdravá a neužívá žádné léky. Na sobě má mít zelenou bundu a tepláky. Pohřešovaná žena by měla dle dcery kulhat na pravou nohu. Další informace k pohřešované ženě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

"V případě jakýchkoliv informací k pohřešované ženě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uvádí mluvčí policistů Jan Bílek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru