Přijďte si nakoupit čerstvou zeleninu a ovoce od našich pěstitelů na farmářské trhy
Foto zdroj: Magistrát města Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pátek 1. července zaplní prostranství před Tržnicí stánky pěstitelů, chovatelů a producentů kvalitních potravin. Tradiční farmářské trhy začnou v 9 hodin a potrvají do vyprodání zásob.

Hlavní zastoupení budou mít tentokrát zejména pěstitelé zeleniny a ovoce. V nabídce budou rané brambory, kedlubny, ředkvičky, kopr, mrkev, květák, brokolice, petržel, okurky, rajčata, papriky, cibule, česnek a také sezonní ovoce - jahody, meruňky, třešně, rybíz, angrešt.

Na svých místech najdou návštěvníci i produkty uzenářů, medařů, pekařů, cukrářů, kořenářů či bylinkářů. Pořadatelé ze společnosti KV City Centrum upozorňují, že tentokrát se nezúčastní knedlíkáři z Hor.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru