V Karlových Varech slavnostně otevřeli nově vybudovaný areál Oddělení služební kynologie
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pátek dne 17. června 2022 byl slavnostně otevřen nově vybudovaný areál Oddělení služební kynologie v Karlových Varech.

Slavnostní otevření proběhlo za účasti ředitele Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje brig. gen. Mgr. Petra Macháčka a z Policejního prezidia z Ředitelství služby pořádkové policie vedoucího odboru služební kynologie a hypologie plk. Mgr. Petra Kozáka. Ti společně s vedoucím odboru služební kynologie Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje mjr. Bc. Václavem Košařem slavnostně přestřihli pásku a tím otevřeli nový areál.

0107areal2

Akce se zúčastnili také vedoucí oboru služby pořádkové policie, ředitel územního odboru Karlovy Vary, vedoucí obvodních oddělení Karlovy Vary město a Rybáře a nesměli chybět psovodi se svými čtyřnohými parťáky, kteří tento nově vybudovaný areál budou využívat. Součástí slavnostního otevření byla prohlídka areálu, a to jak zázemí pro policisty, tak i vybudovaných kotců pro služební psy. Na akci nechyběly ani ukázky činnosti policejní kynologie, kdy psovodi se svými čtyřnohými parťáky předvedli svoje schopnosti jako je například poslušnost, vyhledávání ukrytých omamných látek nebo zadržení pachatele.

0107areal4

„Těší mě, že se podařilo zkvalitnit zázemí pro karlovarské psovody a jejich čtyřnohé parťáky. Za skvělou práci, kterou dlouhodobě odvádí, si to rozhodně zaslouží. Přeji jim, aby se jim v novém zázemí líbilo a našli v něm vše potřebné pro svou práci," uvedl krajský ředitel brig. gen. Mgr. Petr Macháček.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru