Komunikujte s úřadem on-line. Karlovarský magistrát spustil Portál občana
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Nedlužíte městu za svoz odpadu? Chcete změnit výši poplatku, nebo si prověřit, zda nemáte vůči městu nějaký závazek? Pomůže vám Portál občana, který byl v rámci modernizace a zkvalitnění služeb zpřístupněn na webu Magistrátu města Karlovy Vary. Stav závazků a další informace umožňuje získat jednoduchou cestou.

Vstup do Portálu občana je možný několika způsoby, například pomocí jména a hesla, které zájemcům vygeneruje úřad. Stačí se osobně dostavit na pracoviště oddělení místních poplatků. Další možností je přihlášení za použití občanského průkazu s aktivovaným kontaktním elektronickým čipem, prostřednictvím služby mojeID, bankovní identity atd.

Uživatelům se v Portálu klienta zobrazí souhrn závazků z oblasti místních poplatků a pokut, například poplatky za svoz komunálního odpadu, za psy a další pohledávky. Je možné zde nahlížet nejen na stav svých závazků, ale také na jejich historii, aniž by byla nutná osobní návštěva úřadu.

Systém je napojen na platební bránu a platby je tedy možné provést pomocí QR kódu nebo online prostřednictvím webové platební brány.

Portál občana a kompletní informace o možnostech přihlášení najdou uživatelé na webu Magistrátu města Karlovy Vary v sekci Magistrát – zde: https://mmkv.cz/cs/portal-obcana

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru