Muž odešel v pátek z domu a slehla se po něm zem. Policie žádá veřejnost o pomoc
Pohřešovaný muž. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Policisté pátrají po pohřešovaném 43letém muži z Drmoulu na Chebsku, který je přibližně 175 cm vysoké štíhlé postavy, má krátké černé mírně prošedivělé vlasy a černé oči.

Pohřešovaný muž měl v pátek 22. července letošního roku odejít dopoledne kolem 10. hodiny ze svého bydliště v Drmoulu. Od té doby se nevrátil domů a svým příbuzným ani známým o sobě nepodal žádnou zprávu.

V době odchodu měl mít pohřešovaný muž na sobě dlouhý šedý plášť, modré kalhoty (rifle), na nohou černé pracovní boty a na hlavě čepici s kšiltem. Muž u sebe nemá mobilní telefon a zřejmě ani finanční prostředky. Neužívá žádné léky.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zdeDalší informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

"V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru