KRIMI: Bývalou přítelkyni napadl a okradl, předtím jí několik měsíců prodával pervitin
ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání teprve jednadvacetiletého místního mladíka, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.

Obviněný měl od září roku 2020 do července letošního roku poskytovat své přítelkyni drogu pervitin. Během té doby jí měl drogu bezplatně poskytnout v téměř dvou desítkách případů.

Na konci července 2022 měl mít obviněný mladík spor se svou už bývalou přítelkyni, které prodával zmiňovaný pervitin. Před panelovým domem v Sokolově jí měl krátce po poledni fyzicky napadnout několika údery. Poté jí měl začít vulgárně nadávat. Žena si měla ze strachu z dalšího fyzického napadení sednout na zem a muž jí měl po chvíli několikrát kopnout do oblasti hlavy, kterou si kryla rukama. Do stejného místa jí měl následně udeřit i pěstí. Po tomto útoku měla žena zůstat ležet na zemi a mladík se k ní měl nahnout a z kabelky jí odcizit mobilní telefon. Když poté mladík uviděl, že k nim běží třiapadesátiletý muž, který na něj měl z dálky křičet, aby svého jednání zanechal, tak z místa utekl.

Příliš daleko ale neutekl, protože o několik ulic dále byl zadržen policejní hlídkou.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.

V případě prokázání viny hrozí mladíkovi trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru