FOTO: V Sokolově bylo otevřeno nové hřiště. Vyzkoušet ho můžete do konce října
Foto: město Sokolov
Karlovy Vary

Sokolov - Připravili jsme pro Vás nové dětské hřiště v ulici Mánesova. Hřiště se nachází na oploceném pozemku v blízkosti Gymnázia, základní a mateřské školy Mánesova, s.r.o. Abyste si mohli nové hřiště vyzkoušet ještě v letošním roce, rozhodli jsme se ho již zpřístupnit veřejnosti. Hřiště bude otevřeno do konce října a to vždy v době od 09:00 do 19:00 hodin. Píše o tom sokolovská radnice.

Realizaci hřiště provedly společnosti Gartensta plus s.r.o. a Hřiště pod Květinou s.r.o. Nemalou mírou k novému hřišti přispěla i společnost SOTES Sokolov spol. s r. o., která se postarala o terénní úpravy. Hřiště je určeno pro všechny věkové kategorie. Své království zde najdou děti nejmenších věkových kategorií, ale i děti ve školním věku. Součástí je dále i workoutové hřiště.

A na co se konkrétně můžete těšit? Připravena je tu pro Vás 19metrová lanovka, akátové přírodní herní prvky, herní hrátky s pískem a mnoho dalšího. Samozřejmostí jsou lavičky a koše. Příští rok ještě plánujeme hřiště vylepšit o živý plot.

FOTO

1210hriste1

1210hriste2

1210hriste3

1210hriste4

1210hriste5

1210hriste6

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru