Babičkou roku se v krajském kole soutěže stala Vlasta Veverková z Chebu
Foto zdroj: Krajský úřad Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Cheb - Na konci minulého týdne se v Chebu konalo krajské kolo soutěžní přehlídky Babička roku. Akci organizovala Krajská Rada seniorů v čele s předsedkyní Hanou Střechovou. Za Karlovarský kraj se účastnil krajský radní Robert Pisár.

Ve třech předepsaných disciplínách změřilo síly pět velmi šikovných a zdatných soutěžících. Své schopnosti a dovednosti přítomné dámy prokázaly v tanci, zpěvu, ale předvedly i celou řadu vlastnoručně připravených výrobků. Vítězství si v krajském kole vybojovala Vlasta Veverková z Chebu.

„Moc blahopřeji vítězce, ale i všem ostatním účastnicím k jejich skvělým výkonům. Stejně jako dosud i v budoucnu kraj počítá s podporou seniorských akcí, ať jde o kulturní, vzdělávací či sportovní aktivity, nebo právě o tuto soutěž,“ uvedl Robert Pisár.

Celostátní kolo soutěže Babička roku se bude konat 18. října na Výstavišti Flora Olomouc.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru