Seznamte se s historií velkých šelem v Doupovských horách. Přednáška proběhne za Zámku Valeč
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Zámek Valeč - ​V rámci 4. ročníku cyklu přednášek a exkurzí s názvem „Valeč – brána Doupova“ se uskuteční na zámku Valeč přednáška o velkých šelmách. Přednášejícím bude přírodovědec karlovarského muzea Jan Matějů.

Pod názvem Valeč – brána Doupova pořádá správa zámku Valeč přírodovědné přednášky a exkurze. Snaží se tímto způsobem poukázat na hodnotu přírodního dědictví v bezprostředním okolí zámku. V rámci cyklu navázala také spolupráci s odborníky z různých institucí. Jednotlivé přednášky se vždy zaměřují na některé z témat, kterými jsou například botanika, zoologie, paleontologie či geologie.

Během páteční přednášky budou představeny střípky z historie, vlka, rysa a medvěda se zaměřením na území Doupovských hor.

Přednáška se uskuteční v pátek 14. 10. 2022 v čase od 17 do 18:30 hodin na Zámku Valeč. Vstup je volný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru