FOTO: Buďte vidět, přežijete! Karlovarští strážníci lidem v ulicích rozdávali reflexní prvky
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Buďte vidět, přežijete! Tento název nese tradiční podzimní akce karlovarských strážníků. Se změnou času vyrazili tento týden do ulic, aby lidem připomněli, jak důležité je být viděn za snížené viditelnosti, která je právě v tomto období, v kombinaci s tmavým oblečením, typická.

"Proto strážníci naplnili tašky reflexním materiálem a ten v lázeňském městě rozdávali nejen starším osobám, ale i dětem, nebo maminkám vezoucí si ratolest v kočárku. Taška s reflexními prvky vykouzlila úsměv na tváři seniorům, maminky ocenily pásky a ti nejmenší plyšáky, nebo tkaničky do bot. Do této preventivně bezpečností akce se tradičně zapojily také okolní městské policie z Ostrova, Františkových Lázní, Mariánských Lázní, Nejdku, Chodova, Sokolova a Chebu," informovali o akci strážníci z Karlových Varů.

V rámci této akce strážníci společně s Českým rozhlasem Karlovy Vary připravili pro zájemce soutěž o tematické ceny, o které lze soutěžit do 11. 11. 2022.

FOTO

0711mp2

0711mp3

0711mp4

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru