Policisté na Chebsku pátrají po svědcích dvou dopravních nehod. Mohli by pomoci je objasnit
Nehoda z 18. října 2022. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v sobotu 29. října letošního roku kolem 08:40 v Chebu, konkrétně na křižovatce ulic Evropská a 26. dubna. Na této křižovatce došlo ke střetu dvou osobních vozidel značky Škoda. Řidiče jednoho z těchto dvou vozidel měl těsně po dopravní nehodě objíždět osobní automobil, který jel ve směru k ulici K nemocnici.

Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Řidiči se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

"Policisté žádají zejména řidiče osobního automobilu, který těsně po dopravní nehodě objížděl jedno z uvedených vozidel značky Škoda, aby taktéž volal na bezplatnou telefonní linku 158 či na telefonní číslo Dopravního inspektorátu Cheb 974 372 252. Právě tento řidič může výrazně přispět k objasnění této dopravní nehody," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

0711nehoda3

Foto: Policie ČR

Dále policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v období od 18. října zhruba od 17. hodin do 22. října do 19. hodin v ulici Obrněné brigády v Chebu. Před domem došlo k poškození zaparkovaného vozidla značky Ford, do kterého měl narazit automobil značky Audi černé barvy. Po poškození zaparkovaného vozidla měl řidič v automobilu značky Audi z místa ujet, aniž by splnil svou zákonnou povinnost.

"Celou událost měla vidět přítomná osoba, která automobil značky Audi vyfotila a majitelce vozidla značky Ford fotografie poskytla. Osoba ovšem majitelce vozidla nezanechala žádný kontakt a ani jí nesdělila, kdy přesně k dopravní nehodě došlo. Policisté tedy žádají tuto osobu, aby taktéž kontaktovala bezplatnou telefonní linku 158. S policisty z dopravního inspektorátu je možné se spojit také na výše uvedeném telefonním čísle," žádá mluvčí.

0711nehoda2

Foto: Policie ČR

Informace k těmto dopravním nehodám, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru