Realizace Meganápadu KONTAKTNÍ MINIZOO v Chebu se prodlužuje
Ilustrační foto. Foto: Jitka Fárová
Karlovy Vary

Cheb - Meganápad II. ročníku v rámci akce participatního rozpočtu, který podala paní Petra Korelusová, se přesouvá do příštího roku.

Vzhledem k tomu, že původní zadání dle předloženého Meganápadu v daném místě nešlo realizovat, bylo domluveno s ředitelem DDM Sova jiné umístění Minizoo a určen rozsah oplocení a umístění nového chlívku.

Během roku 2022 se realizující odbor investic pokoušel oslovit několik dodavatelů, kteří by byli schopni Meganápad realizovat. Bohužel všichni oslovení odmítli, nebo po prohlídce místa a sdělení termínu od poptávky ustoupili. Zhotovitele a cenovou nabídku se podařilo získat až v říjnu 2022 s příslibem, že práce by mohly být provedeny nejpozději do konce března 2023.

Tímto se tedy realizace tohoto nápadu přesouvá do příštího roku.

Více na: https://www.participativni-rozpocet.cz/meganapady/navrhy/kontaktni-minizoo/

Simona Liptáková, členka týmu Meganápady

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru