Karlovarský kraj - Policisté v Karlovarském kraji v současné době pátrají po 26letém vězni, který v pondělí 7. listopadu 2022, kolem 13. hodiny odešel z nestřeženého pracoviště v Chodově na Sokolovsku.

Více informací k hledanému muži naleznete zde (v případě, že odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

"V době odchodu z nestřeženého pracoviště měl mít muž na sobě vězeňský mundůr. Je ovšem pravděpodobné, že nyní bude mít na sobě civilní oblečení, které měl před svým odchodem odcizit z několika skříněk," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Hledaný muž by neměl být nebezpečný a ve výkonu trestu je za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru