Muž vlezl na cizí pozemek. Měl smůlu, nebyl tam sám
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody místnímu osmatřicetiletému muži.

"Ten měl ve čtvrtek 3. listopadu letošního roku krátce po 13. hodině přelézt oplocení rodinného domu v Ostrově. Poté měl chodit po pozemku, kde se po krátké chvíli potkal se psem. Muž se měl dát okamžitě na útěk. Doběhl až ke vstupní brance, kterou před psem přelezl. U vedlejšího rodinného domu se měl potkat s třiasedmdesátiletou ženou, které po krátké diskuzi nastříkal do obličeje pepřový sprej a poté místo opustil," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Jen o pár set metrů dále byl zadržen přivolanou policejní hlídkou. Osmatřicetiletý muž se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,54 promile.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru