Zima, sport a zasněžená krajina. To je Snow Film Fest
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Mariánské Lázně - V pátek 11. listopadu 2022 se v městském muzeu v Mariánských Lázních uskuteční další ročník filmového festivalu plného zimních sportů, divoké přírody a zasněžené krajiny – Snow Film Fest.

Mezi filmy, zařazenými do programu, nechybí i několik českých příspěvků. Ve filmu „Pro vrchol až na konec světa“ se horolezec Mára Holečka vydává plachetnicí na Antarktidu, kde podniká prvovýstup na zatím nepojmenovaný kopec. V „Náruči severu“ si Jirka s Mili užívají severskou romantiku, kterou přeruší týdenní bouře s větrem o síle 120 km za hodinu.

Snow Fim Fest 2022 začíná v kinosále muzea v 17:30 hodin. K akci je ale možné se připojit i v pozdější dobu. Vstupné na festival je dobrovolné. Podrobný program festivalu s časy promítání jednotlivých filmů naleznete na stránkách muzea www.muzeum-ml.cz.

sff 2022 plakat

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru