CHYSTÁ SE: Muzeum v Mariánských Lázních pořádá speciální podvečerní prohlídky. První je tento čtvrtek
Foto zdroj: město Mariánské Lázně
Karlovy Vary

Mariánské Lázně - Městské muzeum a galerie Mariánské Lázně si na poslední dva měsíce v roce připravilo pro své hosty Speciální podvečerní prohlídky. Goethovými pokoji a expozicemi provede návštěvníky sám ředitel muzea Mgr. Ing. Jaromír Bartoš. Účastníci prohlídky budou mít možnost pokládat panu řediteli dotazy týkající se historie města a jeho lázeňské tradice. Informuje o tom místní radnice.

V měsíci listopadu se budou konat dvě speciální prohlídky ve čtvrtek 10. 11. a 24. 11. 2022 vždy od 17:00 hodin. Prohlídka bude trvat 60 až 90 minut dle zájmu. Cena vstupenky je 100 Kč. Počet míst na prohlídce je omezen na 12 osob. Rezervaci je možné provést na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel: 354 622 740.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru