Muž se cítil frustrovaný, tak rozbil skleněnou výlohu
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Cheb - Policisté z obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví osmadvacetiletému muži ze Svitavska.

"Muž se měl v pátek 4. listopadu letošního roku v brzkých ranních hodinách procházet ulicemi Chebu a v odpadkových koších hledat nedopalky cigaret. Poté měl procházet kolem jednoho z místních knihkupectví a z frustrace rukou poničit skleněnou výlohu. Poté měl z místa odejít," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Poničením výlohy měl způsobit škodu téměř 7 tisíc korun. Střepy z výlohy měly navíc poškodit vystavené knihy, časopisy a různé hry. Tímto svým jednáním měl tedy způsobit celkovou škodu přibližně 12 tisíc korun.

"Policisté se případem začali okamžitě zabývat. Na kamerových záznamech ve spolupráci se strážníky Městské policie Cheb poznali jim dobře známého osmadvacetiletého muže, za kterým se vydali. Před příjezdem policistů muž spálil kalhoty a boty, které měl v době, kdy výlohu poničil, na sobě. Poté se policistům k poničení výlohy přiznal," dodal mluvčí.

Nyní mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

0811vyloha2

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru