AKTUÁLNĚ: V Horním Slavkoně uniká plyn z potrubí. Hasiči monitorují jehon koncetrace v okolí
Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Horní Slavkov - Dvě jednotky hasičů zasahují v Horním Slavkově, kde při výkopových pracích došlo k porušení vysokotlakého plynového vedení. V místě nehody uniká velké množství plynu. O události informují hasiči z Karlovarského kraje na svém facebookovém profilu.

"Na místo byly povoláni pracovníci plynárenské pohotovosti, aby zastavili přívod plynu. Hasiči zajistili okolí místa, aby se k úniku nikdo nedostal, evakuovali čtyři osoby z poblíž stojícího domu a také dva dělníky, kteří prováděli výkop. Místo úniku je na kraji města směrem na osadu Třídomí, poměrně daleko od dalších obytných domů. Není tak potřeba žádné další opatření směrem k obyvatelům. V aktuální meteosituaci, tedy mírné inverzi, je možné, že uniklý plyn bude cítit i přímo ve městě. Hasiči monitorují koncentrace plynu ve vzduchu, měřením několik desítek metrů daleko od úniku nebyly zjištěni žádné zvýšeného hodnoty," uvádějí hasiči.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru