Handicapovaný sportovec potřebuje nový závodní handbik. Pomůžete?
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarský kraj vyhlašuje veřejnou sbírku, jejíž výtěžek bude věnován handicapovanému sportovci Pavlu Kovářovi na pořízení nového závodního modelu handbiku.


Podle hejtmana Karlovarského kraje chceme veřejnou sbírkou pomoci Pavlovi, který se nevzdal sportu ani po závažném úrazu, jenž jej upoutal na invalidní vozík. Nyní je limitován modelem svého původního handbiku, s nímž se nebude moci účastnit závodů. Je mi velmi sympatické, že i přes nepřízeň osudu je Pavel aktivním sportovcem a věřím, že nový handbike mu vlije do žil další chuť a sílu do tréninku a závodění.


Finanční příspěvky je možné posílat na bankovní účet ???-??????????/???? nebo fyzicky vhodit do pokladničky na recepci v budově A krajského úřadu.

315359981 8589054534470321 7497181393381208272 n

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru