Karlovarská nemocnice má nový dezinfektor. Mikroorganismy na operačním sále zabije za pár minut
Foto: Nemocnice Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Nemocnice Karlovy Vary má nový přístroj na operačních sálech. Před i po každém operačním zákroku je nezbytné provést čištění a dezinfekci operačních sálů. K tomu slouží nový dezinfektor.

Dezinfekce je nezbytná pro snížení rizika šíření infekce a dodržení sterilního prostředí při operačním zákroku. Kromě tekutých přípravků lze využít i prostorový dezinfektor využívající UV-C záření. Ten slouží k dezinfekci povrchů a pracovních ploch.

"Ultrafialové světlo účinně zabíjí mikroogranismy a téměř všechny typy nemocničních patogenů způsobujících infekci za 5 – 10 minut. Protože je pro nás vaše zdraví na prvním místě, pořídili jsme pro centrální operační sály karlovarské nemocnice nový dezinfektor za téměř 900.000,-Kč," informuje nemocnice na svých webových stránkách.

1511nemocnice2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru