Unavená seniorka bloudila městem a nevěděla kudy domů. Pomohli ji strážníci
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Přes operační středisko si zavolal na pomoc své kolegy strážník, který si v době svého volna povšimnul na ulici stařenky. Ta se pohybovala v okolí zastávky městské části Rybáře a na první dojem působila zmateně a unaveně.

"Když se s ní dal do řeči, řekla mu, že se při procházce ztratila a nevěděla kudy domů. Strážníci po příjezdu na místo zjistili totožnost jednaosmdesátileté seniorky, převezli jí do místa bydliště a doprovodili domů. Do svých vchodových dveří vešla s komentářem, že si půjde lehnout a strážníci s blaženým výrazem ve tváři vyrazili vstříc nočnímu životu lázeňského města," uvedli strážníci z Karlových Varů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru