Hádka dvou mužů skončila napadením a výstřely
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví dvěma mužům z Karlovarska ve věku 35 a 36 let.

"Oba muži se měli na konci června letošního roku krátce před sedmou hodinou ranní potkat v Ostrově na Karlovarsku. Po krátké slovní rozepři, zřejmě kvůli ženě, měl mladší muž napadnout staršího nejméně dvěma údery fackou do obličeje. Z toho důvodu vytáhl starší muž airsoftovou zbraň, kterou měl celou dobu u sebe. Se zbraní po mladším muži nejméně dvakrát vystřelil, přičemž ho zasáhl do oblasti hlavy. Postřelený muž měl poté šestatřicetiletého muže chytit, povalit na zem a počkat do příjezdu hlídky policie," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Pětatřicetiletý muž byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

"V případě prokázání viny hrozí šestatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na dva roky. Mladšímu muži hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se výtržnictví dopustil opakovaně," dodal mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru