POZVÁNKA: Prozkoumejte život v tůních Soosu a jejich okolí
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Chebsko - Vydejte se spolu s Muzeem Cheb na exkurzi k tůním vzniklým po těžbě jílů. Ve vrcholném létě se v nich nachází velké množství živočichů a rostlin. Pokud bude dobrý rok, můžete se těšit na porosty masožravých bublinatek. Akce se uskuteční již tuto sobotu 22. července.


Sraz bude v 10:20 hodin na parkovišti na Soosu u krámku s minerály. Průvodci vám budou Jan Matějů z Muzea Karlovy Vary a Jiří Brabec z Muzea Cheb. Na exkurzi si nezapomeňte vzít holínky nebo průtočnou obuv a terénní oblečení. Vycházka o délce zhruba 3 až 4 kilometrů je vhodná také pro rodiny s pozornými a poslušnými dětmi. Akce se koná v rámci projektu Z Chebu křížem krážem, jehož cílem je přiblížit všem zájemcům krajinu, přírodu, kulturu a život v různých oblastech světa, včetně Chebska.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru